Salata de pui cu ciuperci

de violette in Salate, 22 Feb 2010 | 8278 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 salata verde
  • 4 rosii mici
  • 1 lingurita cu rondele de usturoi
  • o jumatate de piept de pui
  • 1 cutie cu ciuperci
  • 1 ardei verde si unul rosu
  • 3 ridichii mici (optional)
  •  Pentru dressing:  
  • 1/2 ceasca de ulei
  •  1/2 ceasca de iaurt
  • 1 lingurita cu mustar
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • sare, piper dupa gust.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de pui cu ciuperci:

Pieptul de pui se feliaza, se condimenteaza cu sare si piper si se pregateste la grill. Se rumeneste pe ambele partii iar dupa ce este gata se taie bucati mici.

Se amesteca toate ingredientele, se prepara dressing-ul, adaugandu-l apoi peste salata. Se amesteca bine si se serveste!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

mihaelar63 1

11.03.2010, 15:28

oare cum de mi-a scapat pana acum o pun la favorite , imi place ca are multa culoare in ea .

violette 1

11.03.2010, 20:03

Sper sa incerci salata Mihaela, e tare buna!

Rahela Velicu 1

27.12.2017, 11:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata colorata